22 квітня 2024 року відбудеться вебінар «Можливості фінансування в новому конкурсі ERA 2024: Інформаційний день WIDERA»

Цей інформаційний день має на меті проінформувати потенційних заявників про нові теми конкурсів ERA в рамках Робочої програми WIDERA на 2023-2025 роки.

Дата і час: 22 квітня 2024 року (10:00-12:30 за центральноєвропейським часом).

Місце проведення: подія буде транслюватися в прямому ефірі тут.

Будуть представлені можливості фінансування в рамках нового конкурсу ERA 2024, бажаючі заявники матимуть можливість поставити запитання.

Новий конкурс ERA, який розпочнеться 15 травня і завершиться 25 вересня, включає теми валоризації знань, етапів кар’єри молодих дослідників та науки в містах, що відкриває можливості для широкого кола зацікавлених сторін, які відіграють важливу роль у розбудові Європейського дослідницького простору.

Програма:

10:00-10:30 (CET)

Експерименти та обмін передовим досвідом для створення спільної цінності

Діяльність, спрямована на підтримку перетворення наявних наукових знань та результатів досліджень на інноваційні рішення, в тому числі шляхом проведення експериментів, взаємного навчання та тестування нових моделей, а також випробування передового досвіду в різних середовищах.

Цільові групи: Викладачі/дослідники, представники малого та середнього бізнесу, державні управлінці/політики.

10:30-11:30 (CET)

Наука приходить до міста

Програма, яка надає можливість групі міст спільно розробити та реалізувати яскраву та цікаву річну програму заходів, об’єднуючи місцеві спільноти вчених та інноваторів з громадянами та зацікавленими сторонами навколо теми науки та її ролі в суспільстві.

Цільові групи: Міська влада у співпраці з університетами, науково-дослідними організаціями, громадянськими організаціями.

11:30-12:30 (CET)

Екосистеми талантів для сприяння розвитку наукової кар’єри на ранніх її етапах – пілотний проєкт

Програма, спрямована на підтримку організаційних змін та координацію заходів в академічних та неакадемічних організаціях для створення екосистеми талантів з великим переліком посад у сфері досліджень та інновацій, які надають міжгалузеві кар’єрні можливості для талановитих осіб у сфері досліджень та інновацій.

Цільові групи: Університети, науково-дослідні та технологічні організації та інфраструктури, малий та середній бізнес/промисловість, державні установи та міжнародні організації/ громадські організації.

nrfu.org.ua