Збір лікарських рослин та спосіб приготування харчової добавки «ВАЛЕОТОН»

Призначення. Для виготовлення продуктів дитячого, дієтичного та лікувально-профілактичного харчування.

Галузь застосування. Медицина, фармація.

Переваги. У порівнянні з аналогами харчова добавка «Валеотон» має антимікробну та імуномоделюючу дії, позитивно впливає на травну і видільну системи, нормалізує обмін речовин. Вона не містить спирту, що небажано в продуктах для дітей, і меду, що часто викликає алергію. Спосіб її одержання не складний, малоетапний і не має великої трудомісткості здійснення.

Опис. Спосіб приготування харчової добавки «Валеотон» із збору лікарських рослин включає подрібнення і екстракцію гарячою водою лікарських рослин і фільтрацію екстракту. Цей спосіб максимально зберігає корисні якості сировини. Харчова добавка «Валеотон» може бути використана для виготовлення продуктів дитячого, дієтичного та лікувально-профілактичного харчування (сиропи, льодяники, мармелад, пастили, прошарок для вафель і бісквітів, безалкогольні тонізуючи напої) з метою м’якого корегування всіх органів і систем організму, а також для виготовлення лікувальнокосметичних засобів (мила, шампунів, кремів, зубної пасти тощо).

Детальніше