НОВІ НАДХОДЖЕННЯ
До вашої уваги представлені найновіші розробки, які були надані нашими партнерами для подальшого просування на Платформі Відкритих Інновацій.
РОЗМІСТИТИ ТЕХНОЛОГІЮ
Вкажіть необхідну інформацію у форму, наведену нижче. Ми розмістимо вашу розробку на платформі з метою просування її у загальний простір….
ЗНАЙТИ ТЕХНОЛОГІЮ
Оберіть галузь дослідження: біотехнології інформаційно-комунікаційні технології інформаційні ресурси і технології
НАВЧАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ НАВЧАННЯ ШРИФТУ БРАЙЛЯ (BRAILLE TEACH)
ПРИЗНАЧЕННЯ: Braille Teach – це іграшка для незрячих і слабозорих дітей, а також для членів їх сімей. ОПИС: За допомогою…
ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ПЕРСОНАЛЬНИЙ СУПЕРКОМП’ЮТЕР ГІБРИДНОЇ АРХІТЕКТУРИ «INPARCOM_PG»
ПРИЗНАЧЕННЯ: Для математичного моделювання. ОПИС: INPARCOM_PG орієнтований на локальне використання (поза комп’ютерних мереж), що є актуальним для кінцевих користувачів, наприклад,…
ПАКЕТ ПРИКЛАДНИХ ПРОГРАМ ДЛЯ РОЗРАХУНКУ ТЕПЛОМАСООБМІННИХ ПРОЦЕСІВ У АПАРАТАХ ІЗ ПСЕВДОЗРІДЖЕНИМ ШАРОМ
ПРИЗНАЧЕННЯ: Для розрахунку гідро- і термодинамічних характеристик роботи грануляційних, сушильних, охолоджувальних агрегатів із псевдозрідженим шаром дисперсних частинок. ОПИС: Пакет прикладних…
БЕЗПІЛОТНІ ЛІТАЛЬНІ АПАРАТИ ДЛЯ ПОШУКОВО-РОЗВІДУВАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ
ПРИЗНАЧЕННЯ: Для виконання пошуковорозвідувальних, рятувальних (інженерних) операцій. Виконувані завдання: рух за маршрутом, видова розвідка, видача даних на пункт управління про…
СИСТЕМИ ВІРТУАЛЬНОЇ ТА ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ КУРСАНТІВ ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
ПРИЗНАЧЕННЯ: Для підготовки курсантів військових навчальних закладів. ОПИС: Створено 3D-модель інтер’єру БТР, куди за допомогою окулярів віртуальної реальності, що надає…
КОНДУКТОМЕТРИЧНА БІОСЕНСОРНА СИСТЕМА ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ГЛЮКОЗИ, САХАРОЗИ, МАЛЬТОЗИ, ЛАКТОЗИ ТА ФРУКТОЗИ
ПРИЗНАЧЕННЯ: Для визначення вуглеводів у харчових продуктах, фармацевтичних препаратах, сільському господарстві та біотехнологічному виробництві. ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА: …
БІОСЕНСОРНА СИСТЕМА ДЛЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ВИНА ТА ВИНОМАТЕРІАЛІВ
ПРИЗНАЧЕННЯ: Для визначення глюкози, лактату, етанолу та гліцеролу під час контролю промислово-технологічних процесів виробництва вина. ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА: …