Французьке промислове агропродовольче МСП шукає субпідрядника в секторі інгредієнтів, здатного сушити пасту з гідролізату м’ясного білка (60% сухої речовини) у вакуумній печі до твердого стану, а потім подрібнювати її на порошок (<400 мкм). Партнер повинен мати ветеринарний дозвіл на переробку продуктів тваринного походження та мати можливість сушити кілька тонн такої пасти на рік, що надається французьким МСП. Укладено угоду про субпідряд із довгостроковим партнером, який має перебувати у Європі.
Французька компанія спеціалізується на промисловому виробництві інгредієнтів для агропродовольчого сектора. Щоб збільшити свої потужності з виробництва натуральних харчових інгредієнтів, компанія шукає партнера-субпідрядника, що спеціалізується на сушінні харчових паст з використанням технології вакуумної печі, а також на подрібненні твердих продуктів на порошок.
Компанія надасть партнеру-субпідряднику пасту з м’ясних похідних (60% сухої речовини) для сушіння у вакуумній печі до твердого стану, а потім для подрібнення на порошок (<400 мкм). Отриманий порошок необхідно запакувати в мішки та відправити назад до Франції.
Оскільки кінцевий продукт призначений для споживання людиною, партнер повинен мати необхідний ветеринарний дозвіл на обробку пасти та порошку.