ОПИС:
Час приготування таких продуктів – 3-5 хв, що особливо важливо в екстремальних ситуаціях. При відновлюванні (додавання окропу до сухої суміші) об’єм збільшується в 7-8 разів.
ХАРАКТЕРИСТИКА:
Вага добового пайка: 477-650 г; калорійність: 3630 – 4200 ккал.; сніданок, обід, полуденок, вечеря. 45 варіантів страв.
ПЕРЕВАГИ ПЕРЕД АНАЛОГАМИ:
Пайки, попередньо підготовлені (з дотриманням всіх смакових якостей) порошкоподібні компактні суміші з довготривалим терміном зберігання, це функціональний продукт з антиоксидантними, фолатовмісними, фітоестрогенними та пребіотичними властивостями, в якому збережені функціональні інгредієнти на 93-95 %.
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Харчування військовослужбовців та громадян в екстремальних умовах. Рекомендовано як для індивідуального, так і для громадського харчування.
РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:
Для військовослужбовців. В харчовій промисловості.
ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ:
Розроблені енергоефективні способи підготовки до сушіння та енергоефективні режими сушіння дозволяють значно зменшити витрати енергоносіїв порівняно з існуючими технологіями. Енергозатрати на виробництво 1 тонни функціональних порошків складають приблизно 1 тонну умовного палива.
РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:
Готово до впровадження.
СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:
Готово до впровадження.
МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:
Продаж патентів. Реалізація готової продукції.
НОВИЗНА:
7 патентів України.