Група італійських компаній шукає технології для бездротової зарядки електромобілів

Група італійських компаній, що працюють в сфері електромобілів, шукає технології бездротової зарядки автомобілів. Співпрацю планується здійснювати за комерційними угодами з технічною допомогою, ліцензійними угодами та угодами про технічне співробітництво.

Група італійських компаній працює в секторі електромобілів. Вони підтримують тісні контакти з компанією, яка займається будівництвом і обслуговуванням доріг в Італії, а також з різними місцевими властями.

Бездротова зарядка для електромобілів – це, по суті, поліпшена версія тієї, яка використовується для смартфонів, заснованої на резонансній магнітній індукції для передачі енергії між елементом, розташованої на землі, і другим елементом, розташованим на електромобілі. Вони також шукають технології для розробки складу асфальту, які дозволять оптимізувати дорожнє покриття, щоб зробити його більш ефективним для індуктивної зарядки.

Бездротова зарядка дозволить електромобілям підключатися до електромережі без використання спеціальних роз’ємів. Автомобіль можна буде заряджати прямо в гаражі або навіть коли він знаходиться в русі, завдяки спеціальним системам, розташованим на автомагістралях, які дозволять здійснювати бездротову зарядку акумуляторів під час руху автомобіля по дорозі .

Застосування бездротової зарядки дозволить більш ефективно використовувати ємність акумулятора, а також оптимізує час зарядки, дозволить зменшити розмір батареї, загальна платформа для всіх електромобілів знизить інвестиції в розгортання, дозволить використовувати існуючу інфраструктуру без необхідності в новій мережевій інфраструктурі і станціях перетворення.

Тип і роль необхідного партнера

Група італійських компаній шукає виробників бездротових систем зарядки автомобілів. Тип угоди залежить від стадії розробки технології. У разі повністю розробленої технології технологічний партнер буде виступати в якості ліцензіара і надавати дозвіл на використання технології для проєктів електромобільності.

Якщо потрібні послуги підтримки та інші дії для передачі технологій, співпраця може здійснюватися в рамках комерційних угод з технічною допомогою.

У разі технологій, розробка яких не завершена, мережа італійських компаній надасть свої навички і знання для спільної розробки технології. Таким чином, в рамках угод про технічне співробітництво два промислових партнера будуть співпрацювати в розробці елемента, який буде розміщуватися під асфальтом visit https://techvibesblog.com/, і елемента, який буде розміщений на електромобілі.

Детальніше…