Французька компанія шукає постачальника мутномірів високої роздільної здатності для онлайн-вимірювання каламутності води в приватних басейнах

Французька компанія шукає постачальника мутномірів високої роздільної здатності для онлайн-вимірювання каламутності в гідравлічному контурі сімейних плавальних басейнів у приватних будинках. Компанія шукає датчики для вимірювання каламутності, які здатні вимірювати невеликі зміни каламутності (0,1 нефелометрична одиниця каламутності) з діапазоном вимірювання від 0 до 5 NTU у воді при температурі від 1°C до 40°C. Компанія розраховує на довгострокову співпрацю з виробниками мутномірів у рамках дистриб’юторської угоди.

Французька компанія, заснована 1985 р. з річним оборотом понад 50 млн. євро завершує інноваційний проєкт, спрямований на зниження споживання енергії в системах контурів очищення басейнів у приватних будинках. Існуючі системи фільтрації споживають багато енергії, працюючи багато годин на день, можливо, довше, ніж потрібно.

Для економії енергії фільтраційні насоси необхідно запускати/зупиняти тоді, коли це необхідно, тобто при виявленні зміни каламутності. Таким чином, компанія шукає мутноміри з датчиками високої роздільної здатності, які можуть вимірювати невеликі зміни мутності води в режимі онлайн (0,1 NTU) у водяному контурі басейну. В ідеалі мутноміри повинні бути обладнані камерами для відбору проб. 

Вимоги до характеристик мутномірів:
-Онлайн вимір каламутності
-Діапазон виміру: 0-5 NTU
-Роздільна здатність: 0,1 NTU
-Вихідний сигнал: 4-20 мА.

Умови експлуатації:
-Температура навколишнього середовища: від -5 ° C до 50 ° C
-Температура води, що відбирається в басейні: від 1°C до 40°C
-Максимальний тиск води, що відбирається з басейну: 2 бари
-Навколишнє середовище потенційно агресивне (можлива присутність каністр з рідким хлором і кислотою в приміщенні, де буде встановлений мутномір)
-Відібрана рідина: вода в басейні з pH від 6,5 до 8,0 зазвичай (від 5 до 8,5 іноді) і рівнем хлору або брому від 1 до 3 частин на мільйон при нормальній роботі і який може підвищуватися до 12 частин на мільйон під час шокового хлорування або бромування (більше від 24 до 48 годин максимум)
-Стійкість до перекису водню до 40 ppm
-Гідравлічне підключення мутноміру: потік в основній трубі гідравлічного контуру басейну варіюється від 5 м3/год до 50 м3/год
-Основна труба виготовлена ​​із жорсткого ПВХ і може мати зовнішній діаметр від 50 до 110 мм.
-Мутномір онлайн повинен бути встановлений як байпас гідравлічного контуру басейну, в трубу меншого розміру
-Установка мутномера в схему повинна бути максимально простою
-Гніздо для проби встановлюється між фільтруючим насосом та фільтром.

Для мутноміру може знадобитися камера для відбору проб – у цьому випадку проба повернеться в гідравлічний контур басейну після фільтра.

Французька компанія шукає партнера, здатного поставити такі мутноміри, які дозволяють у режимі онлайн вимірювати каламутність води у гідравлічному контурі сімейного плавального басейну. Потрібно довгострокове партнерство з постачальником мутномірів у рамках дистриб’юторської угоди.

Річна потреба > 100 мутномірів.

 

Детальніше…