Хорватська компанія шукає виробника або дистриб’ютора підгузків для дорослих, а також продуктів для лікування діабету в рамках комерційної агенції або угоди про послуги з розповсюдження

Хорватська компанія шукає виробника чи дистриб’ютора підгузків для дорослих з нетриманням, а також продуктів для діабетиків для подальшого розповсюдження на хорватському ринку. Кращий партнер повинен бути з таких країн: Німеччина, Австрія, Франція, Італія, Іспанія, Чехія, Польща, Португалія та Китай.

Компанія шукає довгострокове партнерство в рамках комерційного агентського договору або договору дистриб’юторських послуг.

Хорватська компанія шукає дистриб’ютора або виробника підгузків для дорослих із нетриманням, а також продуктів для лікування діабету. Продукти повинні бути внесені до списку Хорватського інституту медичного страхування та необхідно надати всю необхідну документацію відповідно до правил та законодавства Республіки Хорватія. Продукти повинні мати знак РЄ та декларацію про відповідність продукції відповідно до Регламенту ЄС 2017/745 від 5 квітня 2017 року.

Хорватська компанія вже домовилася про дистрибуцію з відомим замовником у Хорватії, установою для людей похилого віку та немічних, де вони розраховують збільшити замовлення на 30-40% протягом року. Крім цього партнерські продукти будуть поширюватися через систему аптек, що призведе до значного збільшення доходів від продажів. Як компанія вони шукають ділове співробітництво через взаємовигідні відносини з необхідним дистриб’ютором. Потенційному виробнику чи дистриб’ютору пропонується створити представництво у Республіці Хорватія.

Від потенційного дистриб’ютора чи виробника компанія очікує своєчасного постачання, необхідного ринком якості продукції та вигідних умов оплати.

Типи продуктів лікування діабету: Arkray, Glucocard S, Text Stripes, X-sensor, Dong Bang Acupuncture Inc, ланцети Nanolet, Feel Tech Co. Feel Fine 29 та засоби від нетримання сечі (підгузки для дорослих).

Компанія шукає довгострокові партнерські відносини з дистриб’юторами або виробниками за договором комерційної агенції або договором про дистриб’юторські послуги з таких країн: Німеччина, Австрія, Франція, Італія, Іспанія, Чехія, Польща, Португалія та Китай.

 

Детальніше…