Французька компанія шукає промислового партнера виробника колісків для дерев’яних іграшок для катання

Французька компанія проектує, розробляє та продає повний спектр еволюційних дерев’яних іграшок для дітей (автомобілі, літаки, мотоцикли). Підприємство шукає колеса (діаметром 100 мм/150 мм) із вбудованими шарикопідшипниками та чорною поліуретановою шиною. Ці колеса повинні бути гарної якості, щоб забезпечити безпеку молодих користувачів, а також довговічність продукту. Для укладання виробничої угоди шукається довгостроковий промисловий партнер-виробник коліс, розташований у Європі.

Французьке підприємство займається проектуванням та розробкою повного асортименту дерев’яних іграшок для катання на відкритому повітрі та у приміщенні. Компанія продає високоякісні та розвиваючі іграшки для дітей віком від 2 до 12 років (<30 кг). Таким чином, діти тримають свої іграшки вдома протягом багатьох років.

Для оснащення ряду мотоіграшок для катання компанія шукає промислового партнера з виробництва коліс невеликими серіями (1000 штук на рік).

Колеса повинні бути симетричними та доступними у чорному/сірому кольорі двох різних діаметрів (100 мм / 150 мм).

Укладено виробничий договір із довгостроковим партнером-виробником цього типу коліс. Партнер повинен переважно базуватись у Європі.

Детальніше…