Італійські малі та середні підприємства у будівельному секторі шукають програмні рішення для інформаційного моделювання будівель для стандартизації виробничого процесу

Італійська компанія вже понад 50 років займається проектуванням, будівництвом та обслуговуванням механічних та електричних систем для систем кондиціювання повітря, опалення та охолодження, а також систем водопостачання та каналізації. Вона працює в основному у трьох секторах: управління об’єктами, глобальне обслуговування та управління енергоспоживанням.

Перед компанією стоїть важлива мета: перейти до монтажу промислових установок шляхом стандартизації виробничого процесу. Ця зміна може бути забезпечена за рахунок впровадження як апаратних, так і програмних рішень для цифровізації та інтегрованого керування різними етапами виробничих процесів компанії.

Тому компанія шукає технологічні рішення, що базуються на програмному забезпеченні для інформаційного моделювання будівель (BIM), які могли б стати основою нового виробничого процесу.

Детальніше…