Високоефективний комплексний бактеріальний препарат «екофосфорин»

Призначення. Для сільськогосподарських підприємств різної форми власності з метою збільшення продуктивності і поліпшення якості зерна, плодів та зеленої маси злакових, технічних і овочевих культур в умовах органічного та інтегрованого землеробства.

Технічні характеристики. Комплексний біопрепарат з унікальним поєднанням азотфіксувальних, фосфатмобілізувальних, рістстимулювальних та імунопротекторних властивостей ґрунтових бактерій Azotobacter chroococcum, Azotobacter vinelandii, Agrobacterium radiobacter і Bacillus megaterium.

Галузь застосування. Сільське господарство.

Переваги. Перевагою «Екофосфорину» є висока конкурентоздатність, широка сортова специфічність, здатність до виживання у несприятливих погодно-кліматичних умовах, ефективність для різних сортів рослин і у різних ґрунтах, за різних фітосанітарних умов. Препарат сприяє збільшенню врожаю на 15—35 % за одночасного підвищення його якості.

Опис. Біопрепарат містить природний збалансований комплекс фізіологічно активних продуктів їх метаболізму: вітаміни групи В, фітогормони стимулювальної дії, ферменти, амінокислоти, органічні кислоти, полісахариди тощо. «Екофосфорин» сертифікований відповідно до Organic Standard і рекомендований для обробки насіння, розсади та обприскування рослин під час вегетації.

Детальніше…