19 вересня 2023 р. відбудеться онлайн лекція щодо успішності стартап-проєктів «Entrepreneurial Frameworks»

19 вересня о 19:00 на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty відбудеться онлайн лекція експерта Центру підприємництва та технологій Сутарджа Інженерного коледжу Каліфорнійського університету Берклі Rick Rasmussen «Entrepreneurial Frameworks».
У лекції Rick Rasmussen розгляне 2 основні принципи започаткування та розвитку підприємницької справи – клієнтоорієнтований підхід та дисципліноване підприємництво. Це дві основні концепції, які повинен використовувати будь-який стартап, щоб досягти успіху.
Реєстрація: https://is.gd/DQ9BaW
Міжнародна освітня ініціатива реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентство із забезпечення якості вищої освіти.
Rick Rasmussen – основні факти про професійне життя:
Працює керуючим директором Concordia Ventures, фірми стратегічного управління, яка допомагає розвитку інноваційної екосистеми для понад 20 урядів та агентств економічного розвитку по всьому світу..
Є науковим співробітником галузі Каліфорнійського університету Берклі та викладачем Північно-східного університету. Розробляє та викладає курси з інновацій та підприємництва з акцентом на фінансах. Курси «Поглиблене підприємництво», «Розпад промисловості» та «Корпоративна трансформація», а також «Фінанси підприємництва та прямий капітал».
Має подвійний ступінь магістра ділового адміністрування в Школі бізнесу Haas Каліфорнійського університету Берклі та Вищій школі бізнесу Колумбійського університету в Нью-Йорку, а також ступінь бакалавра електротехніки та комп’ютерних наук в Університеті Каліфорнії Берклі.