1 листопада –1 грудня 2023 р. пройде курс «Основи матеріалознавства» в рамках проєкту BOOSTale

Київський академічний університет (КАУ) продовжує серію освітніх курсів про наукоємні технології та використання AI та ML в матеріалознавстві та запрошує на другий курс серії — «Основи матеріалознавства».

Курс орієнтований на тих, хто мріє розібратися з можливостями використання сучасних матеріалів у виробництві, тих хто працює з цією темою як технічний спеціаліст, а також тих, хто бачить у новітніх матеріалах бізнес-потенціал.

  • дати проведення курсу: 1 листопада – 1 грудня 2023 р.  Запис відкритий до 1 листопада 2023 р. 
  • формат викладання: онлайн, самостійне ознайомлення з відео- та текстовими матеріалами, проходження фінального тестування.
  • викладач: провідний науковий співробітник Інституту електрозварювання ім.Є.О.Патона Національної академії наук України (Металознавство та термічна обробка металів), доцент кафедри Прикладної фізики таатеріалознавства КАУ доктор технічних наук Валерій Костін.
  • мова викладання: українська.
  • для кого: студентів та аспірантів, які спеціалізуються на матеріалознавстві та машинобудуванні, дослідників галузі розробки та термічної обробки матеріалів, студентів економічних спеціальностей та підприємців, які зацікавлені у використанні новітніх матеріалів для розвитку бізнесу.
  • курс є початковим. Його мета  надати розуміння фундаментальних основ матеріалознавства, методів класифікації різних матеріалів та сплавів, а саме: сталі, чавунів, алюмінієвих, магнієвих та титанових сплавів   та металевих матеріалів.
  • реєстрація:  необхідно заповнити форму для реєстрації на курс. Після заповнення, Ви отримаєте інструкцію для реєстрації на порталі www.eduporta.kau.edu.ua, і будете зараховані на обраний Вами курс.
Форма для реєстрації

Детальніше ТУТ

nas.gov.ua