23 по 26 квітня 2024 року відбудеться Школа-семінар Київського академічного університету «Наукові та інноваційні тренди сучасного матеріалознавства»

Київський академічний університет запрошує взяти участь у школі-семінарі, присвяченому актуальним науковим та інноваційним тенденціям у сучасному матеріалознавстві, що триватиме з 23 по 26 квітня 2024 року.

План роботи школи-семінару:

23.04.2024. Ваша професійна діяльність чи навчання пов’язані з сучасними матеріалами чи технологіями? В рамках школи-семінару заплановані он-лайн доповіді провідних українських вчених-матеріалознавців з актуальних напрямків розвитку науки про матеріали.

24.04.2024. Маєте бажання навчитись ефективно комерціалізувати свій науковий доробок? В межах цієї школи Ви матимите можливість приєднатися до міжнародної інноваційної ініціативи BOOSTCamp, де зможете обмінятися досвідом і дізнатись про шляхи реалізації власних новаторських рішень у сфері матеріалознавства та споріднених галузях.

26.04.2024. Хочете долучитися до практичних занять з адитивного виробництва? Пропонуємо взяти участь у практикумах на базі наукових лабораторій Інституту проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича НАН України.

Для того, щоб взяти участь у роботі Школи-семінару Київського академічного університету «Наукові та інноваційні тренди сучасного матеріалознавства», необхідно попередньо зареєструватися за посиланням.

Програма заходів
Докладніша інформація

nas.gov.ua