Пристрій для гістологічного та гістохімічного забарвлення препаратів

Призначення. Пристрій призначено для регулярного автоматизованого гістологічного високо-якісного фарбування біологічних зразків тканин, розміщених на предметних скельцях.

Технічні характеристики.

  • Розміри (НІ х Г х В): 110 см х 65 см х 50см
  • Вага: 65 кг
  • Місткість корзинки: ЗО предметних скелець
  • Загальна кількість станцій: 24
  • Об’єм контейнера з реагентами: 450 мл

Галузь застосування. Для використання в практичній діяльності патологоанатомічних служб лікарень, роботі кафедр патологічної анатомії, гістології та цитології, судової медицини, експериментальної та ветеринарної медицини, дослідницьких інститутах та лабораторіях.

Переваги. Можливість зберігати та запускати до 4 різних визначених користувачем протоколів фарбування забезпечує підвищену гнучкість для індивідуальних процедур фарбування; висока пропускна здатність, одночасно можна проводити фарбування до ЗО зразків; просте у використанні програмне забезпечення допомагає легко програмувати, щоб зменшити помилки оператора.

Опис. Пристрій для гістологічного та гістохімічного забарвлення препаратів складається з корпусу зі станиною, на якій розміщені ємності з реагентами, встановленого в корпусі програмного мікропроцесора та зв’язаного з ним блока переміщення корзини з рухомим кронштейном, на якому закріплена корзина для вертикального розміщення стандартних гістологічних скелець.

Детальніше…