Лікувально-профілактичний сироп «ВАЛЕОТОН»

Призначення. Сироп «Валеотон» належить до харчових продуктів, які мають імуностимулюючу, адаптогенну, загальнозміцнюючу профілактичну дію на організм.

Галузь застосування. Медицина, фармація.

Переваги. На відміну від інших аналогів, в технологічному процесі одержання сиропу «Валеотон» використовується янтарна кислота, що дозволяє стабілізувати кінцевий продукт, збільшити в ньому асортимент корисних для організму біологічно активних речовин при спрощенні способу отримання шляхом зменшення кількості необхідних реактивів, часу та енергомісткості способу і за рахунок цього посилити загальнозміцнюючу профілактичну дію сиропу на організм людини та зменшити витрати на отримання продукції

Опис. Сироп «Валеотон» готується шляхом розчинення цукру в екстракті збору рослин, що містить 27 лікарських рослин, при нагріванні та інверсії сиропу в присутності янтарної кислоти. Сироп «Валеотон» належить до харчових продуктів, які мають імуностимулюючу, адаптогенну, загальнозміцнюючу профілактичну дію на організм, і може бути використаний в харчовій промисловості як самостійна харчова добавка і для включення до складу кондитерських виробів (льодяників, мармеладу, прошарку для вафель та бісквітів, пастили тощо).

Детальніше