ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ ІЗ ЖОРСТКОЮ ПОРИЗОВАНОЮ СТРУКТУРОЮ НА ОСНОВІ РОЗЧИННОГО СКЛА ТА МІНЕРАЛЬНИХ НАПОВНЮВАЧІВ

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Для приготування водостійких поризованих теплоізоляційних матеріалів широкого призначення за порошковою низькотемпературною технологією з використанням поліфункціональних властивостей рідкого скла.

ОПИС:

Розробка передбачає комбінований спосіб приготування сировинної суміші на основі золи-винесення теплових електростанцій за оптимізованою рецептурою та змішування вихідних порошкоподібних компонентів, «затворення» розчинним склом, переведення композиційної системи у гелеподібний стан, подрібнення й одержання її окремих фрагментованих елементів і подальшу термічну поризацію.

ПЕРЕВАГИ:

На відміну від існуючих численних аналогів, розроблена сирцева маса починає тверднути за звичайної температури вже з моменту її «затворення» розчинним склом. Запропонований регламент дає змогу перероблювати композиції різними способами з формуванням теплоізоляційних матеріалів широкого призначення. Одержаний за розробленою технологією гранульований наповнювач здатний значною мірою замінити керамзит, гранульований пінополістирол в елементах огороджувальних конструкцій, у легких бетонах і розчинах, істотно знизити вагу елементів конструкцій і підвищити опір теплопередачі.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Готово до впровадження.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Готово до впровадження.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

  • Продаж патентів.
  • Спільне доведення до промислового рівня.

НОВИЗНА:

4 патенти України.

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ