MEDLED – СВІТЛОДІОДНА КОВДРА

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Український університет розробив та пропонує до впровадження світлодіодну ковдру для лікування жовтяниці, яка не має негативного впливу на дітей та значно комфортніше і ефективніше допомагає новонародженим.

ОПИС:

У двох з трьох дітей після народження проявляється жовтяниця. У випадку з новонародженими це означає, що печінка не встигає виводити білірубін із організму.  Білірубін – токсичний,  він може викликати втрату слуху і незворотні пошкодження мозку. А патологічна жовтяниця, якщо її не лікувати, призводить до смерті. Фототерапія – найрозповсюдженіша спосіб лікування жовтяниці. Однак в пологових будинках України ситуація з апаратами фототерапії вкрай незадовільна. Наявні апарати мають серйозні недоліки, які негативно впливають на психічний та фізичний стан новонароджених. Український університет розробив компактний та зручний апарат для дитини, який можна легко переносити. Він не світить дитині в очі.  Світлодіоди, які використані в апараті, повністю відповідають вимозі відповідності спектра світла потужності випромінювання.  Апарат також має вбудовану систему захисту та підтримання оптимальної для дитини температури під час опромінення та можливість управління через мобільний додаток.

ПЕРЕВАГИ:

Світодіодна ковдра має гнучку основу, вирізняється наявністю вбудованої системи захисту, та можливістю управління приладом за допомогою мобільного додатку. Додержана вимога відповідності спектра світла і потужності випромінювання.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Пологові будинки, обласні та міські лікарні (де проходить лікування новонароджених).

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Готово до впровадження.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Виготовлений дослідний зразок.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

Спільне доведення до промислового рівня.

НОВИЗНА:

3 патенти України.

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ