АПАРАТ ЕКСТРТАКОРПОРАЛЬНОЇ ГІПЕРТЕРМІЇ КРОВІ ТА ЗАСТОСУВАННЯ ЙОГО ПРИ ЗАПАЛЬНИХ ТА ГНІЙНИХ ПРОЦЕСАХ ОРГАНІВ ГРУДНОЇ КЛІТКИ

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Український університет розробив новий принцип та апарат екстракопоральної безперервної гіпертермії крові для досягнення позитивних ефектів гіпертермії крові ( в першу чергу досягнення потужного протизапального ефекту), виключаючи при цьому численні ускладнення, які спостерігаються при нагріванні всього тіла пацієнта.

ОПИС:

Створено апарат екстракорпоральної безперервної гіпертермії крові за замкнутим контуром, та розроблено метод екстракорпоральної гіпертермії крові при лікуванні гнійних та запальних процесів органів грудної порожнини. Апарат містить автоматичний термостат, циліндричний нагрівальний прилад із спіралеподібними пазами, в які вкладається поліхлорвінілова трубка, всередині якої плине кров пацієнта, нагріваючись при цьому до заданої температури, подається в іншу кубітальну вену пацієнта. Суть технології полягає у штучній гіпертермії (внаслідок дії бактерійних агентів), і виділенні макрофагами крові, які взаємодіють з цими бактерійними агентами,  інтерлейкінів, при цьому запускається протизапальний механізм.

ПЕРЕВАГИ:

Аналогів екстракорпоральному нагріванню крові з лікувальною метою за закритим контуром немає. При цьому  запускається  цілий комплекс позитивних ефектів, які розвиваються при гіпертермії тіла людини та немає негативних впливів і ускладнень, які реєструються при перегріванні всього організму людини.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Загальна хірургія, травматологія, онкологія, гінекологія, стоматологія.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Забезпечує отримання стабільних результатів.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Впроваджено у виробництво.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

    • Продаж патентів.
    • Спільне доведення до промислового рівня.

НОВИЗНА:

4 патенти України.

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ