ІМУНОЕНЗИМАТИЧНА ТЕСТ-СИСТЕМА ДЛЯ ДІАГНОСТИКИ ТУБЕРКУЛЬОЗУ

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Швидке кількісне визначення в сироватці або в плазмі крові великої рогатої худобі (ВРХ) антитіл до Mycobacterium bovis (М. bovis) з метою діагностики інфікованості ВРХ збудником туберкульозу.

ОПИС:

Традиційним методам діагностики туберкульозу сьогодні невистачає необхідної чутливості та специфічності. Запропонована тест-система необхідна для своєчасного виявлення тварин, інфікованих збудником туберкульозу на рівні стад, тварин із латентним перебігом туберкульозу, а також тварин з туберкуліновою алергією, які є прихованими джерелами збудника туберкульозу. Все це надзвичайно важливим в період проведення оздоровчих заходів та для контролю епізоотичної ситуації.

ПЕРЕВАГИ:

Запропонована імуноензиматична тест-система включає імуносорбент, виготовлений на основі високоімуногенного та високоспецифічного до антитіл МРВ63-МРВ83 М. bovis який одночасно має антигенні властивості двох індивідуальних антигенів М. bovis, що підвищує чутливість тест-системи. Розробка діагностичних тестів з використанням рекомбінантних білків Mycobacterium є перспективною через їхню ефективність, низьку собівартість та безпечність. Тест-система доступна, точна, проста та надійна в роботі.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Сільське господарство, ветеринарія.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Готово до впровадження.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Готово до впровадження.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

    • Створення спільного підприємства.
    • Реалізація готової продукції.
    • Спільне виробництво, продаж, експлуатація.

НОВИЗНА:

    • 1 патент України.
    • 1 свідоцтво України.

 

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,

НАПИШІТЬ НАМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *