Бельгійська компанія, що займається розробкою, виробництвом, ліцензуванням та реєстрацією фармацевтичних продуктів, шукає субпідрядників, виробників фармацевтичних продуктів у країнах, що не входять до ЄС

Бельгійська компанія – виробник фармацевтичних препаратів та харчових добавок розробляє як власні продукти, так і співпрацює із субпідрядниками у галузі розробки твердих лікарських форм. Компанія займається дистрибуцією та представляє іноземних виробників на місцевому ринку. Компанія шукає виробників фармацевтичних препаратів у країнах, що не входять до ЄС, та пропонує співпрацю у рамках дистриб’юторської, виробничої чи субпідрядної угоди.

Бельгійська компанія була заснована в 1947 році з метою постачання основних ін’єкційних ліків на місцевий ринок та розширення своєї місії по всьому світу. Компанія є виробником фармацевтичних препаратів, що базується у Брюсселі, і прагне стати провідним світовим гравцем у галузі основних лікарських засобів та інноваційних продуктів.

Компанія спеціалізується на виробництві та продажу фармацевтичних продуктів, а також медичних виробів, харчових добавок та засобів гігієни. Компанія розробляє власні продукти, в основному фармацевтичні препарати (ін’єкційні та пероральні рідкі форми та таблетки) та харчові добавки (пероральні рідини, пігулки, порошки, жувальні гумки).

Компанія шукає партнерів у країнах, які не входять до ЄС.

Щодо деяких фармацевтичних препаратів компанія більше не має ліцензії місцевого міністерства охорони здоров’я, зокрема, для виробництва твердих лікарських форм. Компанія шукає виробників для виробництва препаратів на основі формул, за субпідрядом або виробничою угодою. Компанія також пропонує дистриб’юторську угоду чи угоду про комерційну агенцію виробникам фармацевтичних препаратів. Компанія пропонує послуги з реєстрації продуктів на бельгійському ринку та маркетингу. Угоди такого типу можуть запропонувати компанії нові можливості для бізнесу за рахунок позиціонування та просування нових фармацевтичних препаратів на бельгійському ринку та збільшення її частки на ринку. Компанія поширюватиме продукцію партнерів у лікарнях та аптеках або, у разі комерційної угоди, просуватиме продукцію партнерів серед своїх клієнтів.

Детальніше…