18 та 19 квітня у Бельгії відбудеться конференція в рамках програми «Дії Марії Склодовської-Кюрі» (MSCA)

18 та 19 квітня у Бельгії відбудеться конференція в рамках програми «Дії Марії Склодовської-Кюрі» (MSCA). Вона буде присвячена дослідженню різноманітних шляхів кар’єри дослідників. Захід відбудеться в м. Монс (Берген) у конференц-центрі Валлонії. З програмою конференції можна ознайомитися тут.

Протягом двох днів конференції спікери, кожен із яких є експертом у своїй галузі, ділитимуться знаннями та досвідом (інформація про спікерів). Мета заходу – створити сприятливий ґрунт для продуктивних дискусій між дослідниками, представниками державного та приватного секторів, політиками та всіма зацікавленими сторонами, які так чи інакше відіграють роль у кар’єрі дослідників.

На конференції будуть представлені ключові доповіді, відбудуться дискусії та паралельні сесії, спрямовані на сприяння діалогу між дослідниками, роботодавцями в різних секторах, політиками й тими, хто цікавиться темою кар’єри дослідників. Звертаємо увагу, що 19 квітня в програмі заходу передбачена частина виступів за «Діями Марії Склодовської-Кюрі» саме для українських вчених.

Під час нетворкінгу присутні зможуть навести контакти з дослідниками, університетами, науково-дослідницькими установами, бізнесом, представниками малого та середнього бізнесу, органами державного управління, організаціями громадянського суспільства та іншими соціально-економічними суб’єктами з усієї Європи.

Другого дня конференції відбудеться постерна сесія. За цим посиланням також можна зареєструватися для участі в сесії.

Конференція, організована Валлонським регіоном, Федерацією Валлонія-Брюссель, Фламандським урядом (EWI) та BELSPO у партнерстві з Європейською комісією, є унікальною можливістю зробити спільний внесок у розвиток Європейського дослідницького простору (ERA).

Зареєструватися для участі в конференції можна за посиланням. Кінцевий термін реєстрації – 15 березня.

Для отримання детальної інформації про захід та для того, щоб залишатися в курсі подій, відвідайте вебсайт заходу. Учасникам надається знижка на раннє бронювання готелів (детальніше тут).

nrfu.org.ua