ПРИЗНАЧЕННЯ:
Пропонований конвеєр призначений для кондитерських фабрик з виробництва печива та тістечок і слугує для перевантаження сформованих, але сирих напівфабрикатів цих виробів на конвеєр печі.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Розроблений конвеєр забезпечує швидку подачу партії напівфабрикатів шириною до 450 мм і довжиною до 450 мм.
РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:
На вітчизняних підприємствах кондитерської промисловості для перевантаження сформованих напівфабрикатів виробів на конвеєр печі.
ПЕРЕВАГИ:
Порівняно з відомими конвеєрами аналогічного призначення та продуктивності пропонована розробка має менші габарити, простішу, надійнішу та істотно дешевшу конструкцію, оскільки основна частина деталей конвеєра виготовляється із сортового листового і трубного прокату, а електродвигун, редуктор, підшипники, кріпильні деталі та напрямні є стандартизованими.
ОПИС:
Привод безперервного обертання стрічки конвеєра забезпечує трифазний асинхронний двигун потужністю 0,12 кВт і номінальною частотою обертання вала 3000 об/хв, а також двосхідчастий черв’ячний редуктор із передаточним відношенням 272. Обертання до приводного вала конвеєра передають пасові передачі. Колова швидкість обертання вала – 1,7 м/хв. З аналогічною швидкістю у поздовжньому напрямку по напрямних кочення переміщується рама конвеєра з чотирма роликами та з натягненими на них середньою і нижньою гілками стрічки. Привод цих переміщень здійснюється від пневмоциліндра, що працює від загальноцехової пневмомережі з номінальним тиском 0,5 МПа. Таким чином, при переміщенні рами назад вироби перекладаються з верхньої похилої ділянки стрічки на конвеєр печі.
ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛА ДАНА РОЗРОБКА, БУДЬ-ЛАСКА,
НАПИШІТЬ НАМ