Автоматизовані установки для знешкодження токсичних домішок у рідких відходах

Призначення:

Установки рекомендуються для знешкодження фенолів, шестивалентного хрому, ціанідів, роданідів, токсичних органічних домішок.

Характеристики:

Область регулювання рН в автоматичному режимі – від 2,5–3,0 до 11,0– 11,5 од., Eh – від –(0,4–0,5) до +(1,1–1,3) В.

Галузь:

На підприємствах, що виготовляють електронне, радіотехнічне обладнання, друковані плати, гальванічні покриття, тощо. Промислові підприємства України, Європи, Азії, Америки, Китаю та інших країн, де використовуються виробничі технології із застосуванням високотоксичних окисно‐відновних речовин.

Переваги:

Уперше застосовується окиснення‐відновлення домішок реагентами за рахунок ступеневої зміни окисно‐відновного потенціалу й активної реакції води, що дає змогу проводити процес знешкодження високотоксичних речовин в автоматичному режимі із використанням каталітичних реакцій без доступу обслуговуючого персоналу. Застосування установок дає можливість знизити кількість реагентів на знешкодження на 40–60 %, забезпечити повну детоксикацію домішок, безпечність технології для працівників та навколишнього середовища.

Опис:

Застосовується автоматизоване ступеневе регулювання окисно‐відновного потенціалу (Eh) й активної реакції (рН) водного середовища через дискретне дозування окисно‐відновних та кисло‐лужних реагентів. За необхідності використовуються каталітичні процеси. Регулювання та контроль параметрів відбуваються в автоматичному режимі й керуються промисловим контролером за заданою програмою. Область регулювання рН в автоматичному режимі, що дає змогу знешкодити більшість високотоксичних домішок.

Детальніше…