Технології екстрактів із рослинної сировини

Призначення:

Для лікування людей від багатьох захворювань, а також як профілактичний та оздоровлюючий засіб.

Характеристики:

Розроблено рецептури і технології напоїв на основі рослинних екстрактів. Біологічна активність отриманих напоїв становить 147–187 ум. од., а концентрованих екстрактів – до 14000 ум. од.

Галузь:

Харчова промисловість. Отримані фітоконцентрати можуть бути впроваджені на підприємствах громадського харчування як компонент страв і напоїв, а також на промислових підприємствах, що виготовляють екстракти з рослинної сировини.

Переваги:

Спосіб дає змогу одержувати екстракти з концентрацією сухих речовин 80 % і вище.

Опис:

Вивчено можливості використання електромагнітного випромінювання при екстрагуванні рослинної сировини, що є перспективним напрямом, оскільки його застосування дає змогу не тільки підвищити ефективність процесу, зменшити габаритні характеристики обладнання та знизити величину витрат електричної енергії, але й підвищити якість отриманого продукту за рахунок інактивації окисних ферментів у рослинних тканинах, зменшення кількості мікрофлори. На основі рослинної сировини розроблено зразки фітоконцентратів.

Детальніше…