Дієтична добавка «Полісорбplus»

Призначення. Для детоксикація організму після отруєнь і ушкоджень різного походження. 

Технічні характеристики. Дієтична добавка «ПОЛІСОРБplus» — це ентеросорбент на основі діоксиду кремнію, має унікальний комплекс сорбційної активності по відношенню до білків, мікроорганізмів, мікробних екзо- і ендотоксинів, екзо- та ендотоксинів ендогенного походження, що забезпечує високу дезінтоксикаційну, протиалергічну, ранозагоювальну та адаптогенну дію.

Галузь застосування. Медицина.

Переваги. Порівняно з іншими кремнеземними адсорбентами має зменшений об’єм адсорбенту й утричі збільшений об’єм макропор, знижує гемолітичну активність.

Опис. Детоксикація організму після отруєнь і ушкоджень різного походження (алкогольні, наркотичні, опікові, гнійно-септичні, харчові); у разі алергічних реакцій на лікарські препарати та харчових алергіях (діатези, дерматити); перед та після операцій, під час променевої чи хіміотерапії. Комплексне лікування інфекційнотоксичних захворювань печінки і нирок (вірусні гепатити А та В, цироз печінки, гепатохолецистит, пієлонефрит); лікування захворювань ШКТ (діарея, ентероколіт, дисбактеріоз кишечника). Для загоювання ран — виразок, опіків (зовнішнє застосування).

Детальніше…