Лазер хірургічний діодний «lika-surgeon+»

Призначення. Застосовується для лікування травм різної локації та етіології, вогнепальні травми, станів після операцій з приводу ампутацій кінцівок, станів після пластики дефектів м’яких тканин, опіків та ран, ушкодження м’язів, тендинітів, артрозів, тендовагінітів, епокондилітів, бурситів, тунельних синдромів, остеохондрозу, дорсалгії різної локації, радикулітів, гриж міжхребцевих дисків.

Технічні характеристики. Довжина хвилі: 810 нм; 1060 нм Потужність лазерного випромінювання: 10 Вт-20 Вт

Галузь застосування. Медицина.

Переваги. Лазерна термотерапія передбачає нагрівання біологічної тканини в процесі впливу лазерним випромінюванням ближнього інфрачервоного діапазону спектру (довжини хвиль 810 нм, 1060 нм) до температури 37-42О С, що не викликає незворотніх змін біотканини. Оптичне випромінювання  цих довжин хвиль слабо поглинається молекулами біологічних тканин, що забезпечує проникнення випромінювання в глибину тканин з незначним зменшенням цільності потужності оптичного випромінювання  за глибиною.

Опис. Лазерна термотерапія допомагає у відновленні військових, після отриманих травм у ході бойових дій. Застосування лазерної термотерапії (ЛТТ) з використанням ближнього інфрачервоного лазерного випромінювання у медицині невідкладних станів.

Детальніше…