Інтелектуальна інформаційна технологія формування персоналізованого плану тренування рухів після інсульту

Призначення. Інформаційна допомога у прийнятті діагностично-реабілітаційних рішень лікарем з відновлення рухів пацієнтів після інсульту.

Технічні характеристики. Для структури ПК: вимоги до апаратного забезпечення: – ПК з процесором потужністю 1,5 ГГц та вище, оперативна пам’ять 1024 Мб та вище (рекомендовані), ПК з процесором потужністю 1,0 ГГц, оперативна пам’ять 256 Мб (мінімальні); – вільний дисковий простір: 1,5 Гб (якщо не встановлено програмну платформу .NET.Framework 4.0), 20 Мб (якщо .NET.Framework 4.0 встановлено); вимоги до програмного забезпечення ПК: – операційна система: починаючи від Microsoft Windows XP і вище; – програмна платформа .NET Framework версії 4.0 або вище; – програмне забезпечення для роботи з файлами формату PDF. Для структур мобільних Андроїд-платформ: – оперативна пам’ять: 1024 Мб або більше; – ОС Android: не нижче версії 5.0 (рівень API 21), рекомендовано від версії 7.1 (рівень API 25).

Галузь застосування. Медицина, освіта. Клінічні, санітарно-курортні заклади, реабілітаційні центри, медичні навчальні заклади.

Переваги. Формування персоналізованих планів тренування рухів за результатами кількісного оцінювання їх дефіциту і загального стану пацієнта та коригування лікарем цього плану за потреби.

Техніко-економічний ефект. Програмна реалізація технології для структур ПК і мобільних Android-платформ надає можливість застосування технології не тільки у клінічних закладах, але й домашніх умовах, сприяє зменшенню помилки лікаря у прийнятті діагностично-реабілітаційних рішень, запобіганню розвитку ускладнень, зменшенню ризику набутої інвалідності, підвищенню ефективності оздоровчих послуг пацієнтам після інсульту, а також літнім людям, у т.ч. у домашніх умовах.

Опис. Інтелектуальна інформаційна технологія формування персоналізованого плану тренування рухів після інсульту, яка для надання інформаційної допомоги лікарю у прийнятті діагностично-реабілітаційних рішень з відновлення рухів пацієнтів використовує інструменти штучного інтелекту – спеціалізовані програмні модулі “MovementRehabStroke” для ПК та мобільних платформ. Технологія сприяє зменшенню помилки лікаря у прийнятті рішень, запобіганню розвитку ускладнень, зменшенню ризику набутої інвалідності.

Детальніше…