Технологія отримання монокристалів методом подвійного тигля
Призначення. Для підвищення оптичної якості вирощуваних діелектричних кристалів та збільшенні їх габаритів для потреб функціональної електроніки.. Технічні характеристики. Експериментальні зразки…
Технологія виготовлення і переробки водорозпилених порошків алюмінію та алюмінієвих сплавів
Призначення. Для поліпшення тактико-технічних характеристик військової техніки та озброєння, а саме забезпечити можливість застосування жароміцних алюмінієвих сплавів для виготовлення елементів…
Технологія регенерації (реставрації) потужних електровакуумних приладів НВЧ
Призначення. Для відновлення в Україні втрачених на цей час технологій, зокрема, в галузі катодної електроніки та виробництва катодних вузлів (емітерів)…
Технологія зносостійкого дугового наплавлення порошковими дротами сталевих листів товщиною 3-5 мм.
Призначення. Для захисту тонких біметалічних листів цих деталей від різних видів абразивного та газоабразивного зношування. Розроблено склад шихти порошкових дротів….
Інтелектуальна інформаційна технологія оцінювання та прогнозування динаміки стану пацієнта в клінічних умовах
Призначення. Для підвищення точності та оперативності діагностування стану пацієнта у клінічних умовах, що забезпечує підвищення ефективності лікування та попередження ускладнень…
Технологія отримання композитного сорбенту «силікагель-na2so4»
Призначення. Для використання в адсорбційних перетворювачах теплоти різного призначення. Технічні характеристики. Технологічний процес виробництва композитних сорбентів складається з наступних стадій:…
Технологія отримання композитного сорбенту «Силікагель-ch3coona»
Призначення. Для використання в адсорбційних перетворювачах теплоти (АПТ) різного призначення.. Технічні характеристики. Технологічний процес виробництва композитних сорбентів складається з наступних…
Технологія глазурі кондитерської з виноградними порошками
Призначення. Для підвищення біологічної цінності глазурі кондитерської та подовження терміну її зберігання. Технічні характеристики. Органолептичні показники якості глазурі: колір шоколадний,…
Технологія оздоровчих безклейковинних маффінів
Призначення. Для підвищення харчової та біологічної цінності маффінів на основі шроту зародків пшениці, які виготовляються без використання пшеничного борошна. Технічні…
Технологія оздоровчих пастильних виробів на основі рослинної сировини
Призначення. Для підвищення харчової та біологічної цінності зефіру. Технічні характеристики. Органолептичні показники якості зефіру з плодоовочевою пастою: колір рожевий, запах …