Фотополімеризаційноздатний матеріал для поліграфії

Призначення. Високоефективний фотоадгезивний матеріал для приклеювання фольги на друкований матеріал для реалізації способу холодного тиснення фольгою. Може бути застосований як захисне покриття схем радіоелектронної та кабельної продукції.

Технічні характеристики. Однокомпонентний фотополімеризаційноздатний адгезивний матеріал; час тверднення полімерної плівки з обробленням УФ — 2—3 сек; термін придатності використання — не менше одиного року. 

Галузь застосування. Поліграфія, радіоелектроніка. 

Переваги. Дешевший у виготовленні за відомі аналоги, дає змогу зменшити трудомісткість і собівартість виготовлення продукції, має ширші можливості використання, забезпечує значне поліпшення якості продукції без розтискування елементів зображення.

Опис. Можна наносити на поліграфічні матеріали широкого асортименту: картон, полімерні та металізовані плівки, у тому числі термочутливі. Нанесення фотоадгезиву на поліграфічну продукцію виконується флексографічним способом друку з подальшим з’єднанням із фольгою та УФ-опроміненням крізь фольгу в єдиному виробничому циклі..

Детальніше…