Інформаційна технологія оцінювання термофізіологічного стану людини у водному середовищі за помірних температур

Призначення. Для розроблення мобільної інформаційної технології для оцінювання термофізіологічного стану людини під час фізичної активності у водному середовищі за помірних температур..

Технічна характеристика. Клієнт-застосунок: Android 8.0, інтернет-зв’язок, наявність сервісів Google. Сервер: Процесор: 32-бітний двохядерний процесор від 1.3ГГц; Обсяг оперативної пам’яті: від 2 ГБ; відповідна ОС MS Windows 7,8,10; Мережеві інтерфейси: Ethernet. Універсальні порти підключення до сторонніх пристроїв.

Галузь застосування. Охорона здоров’я, спорт, системи е-навчання, служби ДСНС України, оборона і національна безпека України. ДСНС України, заклади охорони здоров’я України різного рівня, наукові та вищі навчальні заклади, заклади фізичної культури і спорту, спортивні організації з плавання, індивідуальні користувачі.

Переваги. Розроблення і впровадження мобільних інформаційних технологій у сфері охорони здоров’я дасть змогу завчасно отримувати інформацію щодо можливих ризиків погіршення здоров’я, проаналізувати вплив екстремальних факторів на стан людини і вжити відповідні превентивні заходи.

Техніко-економічний ефект. Соціальний ефект – сучасна персоніфікована мобільна технологія контролю здорового способу життя, яка завчасно попереджає людину про несприятливі для занять спортом умови навколишнього середовища, оцінити пов’язані з цим ризики та надати відповідні рекомендації. Інформаційна технологія дозволяє розрахувати безпечний час перебування людини за помірної температури води залежно від інтенсивності фізичної активності. Збереження здоров’я населення надає можливість зменшити витрати на лікування.

Опис. Технологія дає змогу користувачу завчасно виявити можливі ризики переохолодження та отримати рекомендації щодо збереження його здоров’я під час перебування у воді.

Детальніше…